Despre noi

Vii cu ei la noi - Pleci cu ei ca noi!

“Sunt adidasi noi? Nu. I-am curatat la adibas eco wash!”

Perechea ta preferata de adidasi s-a uzat dupa atatea nenumarate purtari? Ai cautat, dar parca nicio alta pereche nu a putut sa inlocuiasca “acea” pereche? Sau poate ca perechea respectiva are valoare sentimentala si iti doresti sa o prezervi cat mai mult. Oricare ar fi povestea din spate, cu totii avem lucruri de care ne vine foarte greu sa ne despartim.

Vesti bune! Adibas eco wash este aici pentru dumneavoastra! Cu ajutorul noii tehnologii de curatare cu aburi, venim in ajutorul dumneavoastra pentru a readuce la viata si cea mai uzata pereche de pantofi! Tehnologia noastra curata orice tip de material, fara a deteriora calitatea acestuia, a culorilor sau a accesoriilor aplicate.

Obiectiv

Adibas eco wash a aparut pe piata cu idealul de a ridica standardele serviciilor de curatare din România, contribuind in acest sens cu tehnologie de ultima generatie in domeniu. Cu ajutorul Supreme Scarpvapor No Limits Cleaning and Sanitizing Machine va oferim cele mai bune servicii de curatare si igienizare din tara.

Nu va lasati impresionati de entuziasmul nostru, veniti sa va convingeti de capacitatile masinariilor noastre si cat de mult va vor schimba acestea viata!

Supreme Scarpvapor No Limits Cleaning and Sanitizing Machine

Un generator de aburi profesional, puternic și de încredere, a cărui funcție principală este curățarea completă a aproape oricărui articol. Sistemul de vid integrat ajută la reducerea umidității pentru un timp de uscare mai rapid. Compartimentul de uscare folosește căldură blândă și ozon pentru a usca și igieniza pantofii, adidașii sau cizmele. O zonă mai mare de uscare pentru haine, jachete sau alte articole mari este, de asemenea, inclusă.
Cu ajutorul acestei mașinârii de curățare și igienizare a aburului Shoe & Boot, operatorul injectează abur și detergent, apoi, cu ajutorul periilor speciale furnizate, puteți dizolva și elimina chiar și cea mai încăpățânată murdărie.
Compartimentul de uscare asigură uscarea și igienizarea încălțămintei de înaltă calitate. Uscarea cu aer cald este rapidă și restabilește moliciunea. Lampa cu ozon elimină bacteriile și mirosurile rele, astfel curățând și igienizând în întregime pantofii.